Reviews

★★★★★

Een werkelijk uitzonderlijk goede makelaar

Lisette is echt uitzonderlijk als vastgoedmakelaar. Vanaf het moment dat ik met haar begon samen te werken, wist ik dat ik in goede handen was. Ze heeft deze ongelooflijke gave om je het gevoel te geven dat jij haar enige klant bent, en ze geeft je onverdeelde aandacht en ondersteuning gedurende het hele proces. Een van Lisette’s grootste krachten is haar “neem je bij de hand” benadering. Ze laat je niet alleen panden zien; ze begeleidt je bij elke bezichtiging, wijst zowel de hoogtepunten als mogelijke nadelen van elke plaats aan. Wat ik het meest waardeerde aan Lisette is haar diepgaande begrip van de markt. Ze kent de ins en outs van de vastgoedwereld als haar broekzak, en haar advies was altijd raak. Ze nam de tijd om naar mijn wensen en voorkeuren te luisteren, en bood op maat gemaakte aanbevelingen op basis van haar uitgebreide ervaring. Dankzij Lisette’s expertise en toewijding kon ik in slechts een maand het perfecte appartement in Amsterdam vinden. En ik weet dat ik niet de enige ben die heeft geprofiteerd van haar uitzonderlijke service. Verscheidene van mijn vrienden hebben ook naar Lisette gekeken voor hun vastgoedbehoeften, en ze hebben allemaal soortgelijke positieve ervaringen gehad. Een echte aanrader!

Danijela Marceta
★★★★★

Een geweldig resultaat

Het was een prima open contact met een geweldig resultaat de verkoop van ons appartement. Hij heeft waar gemaakt datgene waarvoor hij stond. De afstand van zijn woonplaats naar onze woonplaats was totaal geen probleem.

Anoniem
★★★★★

Zeer deskundig, communiceert uitmuntend en altijd bereikbaar

Als u opzoek bent naar een makelaar dan bent u bij Hemme Makelaardij aan het juiste adres! Wilfred is zeer deskundig, communiceert uitmuntend en is altijd bereikbaar. Geen vraag is te gek. Persoonlijke aandacht wordt bij Wilfred naar het volgende niveau getild. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met mijn zoektocht als alleenstaande naar een koopwoning. Na talloze bezichtigingen en afwijzingen ben ik opzoek gegaan naar een aankoopmakelaar. Ik ben uiteindelijk uitgekomen bij Wilfred. Twee weken na ons eerste contact werd het bod op mijn droomwoning geaccepteerd. Op het moment van schrijven lukt het 1.1% van de alleenstaande in Nederland( bron: Nu.nl) om een woning aan te schaffen. Dankzij Wilfred behoor ik bij de 1,1% van alleenstaande die een woning heeft aangekocht. Zonder Wilfred was dit nooit mogelijk geweest. Wilfred, hartelijk dank voor alle tijd en energie die je in mij hebt gestopt. Ik ben je eeuwig dankbaar!

Guarav Ratan
★★★★★

Enorm goed geholpen

Wilfred heeft mij enorm goed geholpen bij de verkoop van mijn woning tijdens een spannende tijd op de woningmarkt. Hij informeerde mij uitgebreid over de bezichtigingen. Daarnaast kon ik altijd bij hem terecht met vragen of advies. Hij nam uitgebreid de tijd en gaf mij eerlijk en goed advies, waaruit zijn professionele vakkennis bleek. En uiteindelijk is mijn woning voor een hele mooie prijs verkocht. Het hele proces was in goede handen bij hem. Ik raad Wilfred van harte aan!

Marina
★★★★★

Fantastisch geholpen

Makelaar Wilfred Hemme heeft mij fantastisch geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe woning. Verhuizen vanuit de Randstad naar Drenthe is lastig als je de streek niet goed kent. Wilfred heeft mij uitstekend op de hoogte gebracht van de mogelijkheden die de verschillende dorpen en gedeeltes van Drenthe te bieden hebben. Dat maakte dat ik alleen maar hoefde te vertellen in welke situatie ik terecht wilde komen waarna er concrete suggesties kwamen van huizen om te kunnen gaan bezichtigen. Dit contact verliep steeds in geweldige samenwerking; laagdrempelig in overleg en geen vraag was te dol. Tijdens bezichtigingen wil je iemand als Wilfred aan je zijde hebben; hij stelt de juiste vragen en geeft blijk van vooronderzoek, van zowel de woning als vergelijkbare woningen in de omgeving. Het proces van biedingen is een stressvolle aangelegenheid, maar Wilfred heeft door rust uit te stralen steeds vertrouwen gegeven dat het goed zou komen. En dat kwam het! Ik heb nu een geweldige plek gevonden; precies de situatie die ik geschetst heb bij de eerste kennismaking.

Gerben Robbers
★★★★★

Een fantastische ervaring

Ik heb het genoegen gehad om met Wilfred samen te werken als mijn makelaar, en het was een fantastische ervaring. Hij hielp me mijn droomappartement te vinden en zorgde ervoor dat het hele proces probleemloos verliep. Wilfred’s diepgaande marktkennis, aandacht voor detail en professionaliteit onderscheiden hem. Hij reageerde altijd snel, coördineerde naadloos met andere betrokkenen en zorgde ervoor dat ik de hele tijd goed op de hoogte was. Dankzij Wilfred ben ik nu een trotse appartementeigenaar. Als u op zoek bent naar een eersteklas makelaar, dan kan ik Wilfred van harte aanbevelen. Bedankt, Wilfred!

Percy Taylor
★★★★★

Uitstekende ervaring!

Ik had een uitstekende ervaring met Lisette, die me aanvankelijk hielp bij het kopen van het huis en later ook bij de verkoop toen ik onverwacht het land moest verlaten. Ze beschikte over een schat aan marktkennis en was ook geduldig in het begeleiden van mij door het proces, aangezien ik een eerste koper (en later een eerste verkoper!) was. Ik zou haar ten zeerste aanbevelen; ze is fantastisch!

Funmi Ogunlusi
★★★★★

Het contact verliep heel soepel

Het contact verliep heel soepel. Er is met de makelaar een whatsapp groep gemaakt, waar mijn vriendin en ik inzitten. Samen hebben we daarin verschillende huizen genoemd en het complete traject doorlopen. Geen vraag was teveel, geen bezichtiging was teveel. Opdrachten die wij hadden waren al uitgevoerd, of er was al over na gedacht en dat werd direct toegelicht. Wilfred Hemme is een proactieve makelaar die je door het hele proces meeneemt. Hij denkt mee, hij adviseert, hij zegt ook eerlijk of iets wel of niet verstandig is. Ja het is veel geld, maar dat is het echt dubbel en dwars waard.

Jan_Cees Tjepkema
★★★★★

Deskundig en behulpzaam

Wilfred en Lisette zijn uitzonderlijk deskundige en behulpzame makelaars. Dankzij hun geduld en professionaliteit vonden wij snel ons droomhuis. Ze gaven ons persoonlijke aandacht en betrouwbaar advies gedurende het hele proces. Wij raden hen sterk aan voor elke woningzoektocht!

Marc
★★★★★

Sterk aanbevolen

Wilfred heeft ons maandenlang bijgestaan. De zoektocht was moeilijk (we hadden veel criteria + een moeilijke Amsterdamse markt), maar hij is altijd professioneel, geduldig en erg aardig geweest. Hij gaf nooit op totdat we vonden wat we echt wilden. Dankzij zijn ervaring en kennis is het bied- en koopproces prima verlopen. Het is lastig om de juiste Makelaar te vinden, wij raden Wilfred van harte aan!

Saad Chabbi
★★★★★

Vakkundig en behulpzaam duidelijke uitleg

Vakkundig en behulpzaam duidelijke uitleg wat hij voor ons kon betekenen en hij hield ons steeds op de hoogte bij veranderingen, altijd berijkbaar of belde ons gelijk terug als dat mogelijk was.

Kor Kist
★★★★★

Vriendelijk en zeer ervaren

Dhr. Hemme is een vriendelijke en zeer ervaren makelaar. Hij uit zijn eerlijke mening en deskundigheid betreft de woning, zodat je als koper exact weet of de woning past bij je wensen. Verder geeft hij je alle ruimte en tijd en helpt hij je gericht om je droomwoning te vinden. Zowel ik als familieleden hebben onze woningen gekocht en verkocht via dhr. Hemme. Bedankt voor de goede service!

Mansoer
★★★★★

Bedankt voor al het harde werk

Wilfred bedankt voor al het harde werk voor het vinden van een huur woning. Ondanks alle frustraties en mijn ongeduld is het je gelukt om iets voor me te vinden. Het is geen makkelijke opgave in deze woningsnood maar you did it! Nogmaals bedankt!

Elloa Klink
★★★★★

Nam de tijd en gaf goed advies

Lisette nam de tijd, bood een luisterend oor en gaf goed advies. Ze is realistisch en heeft kennis van de markt en groot netwerk. Ik heb de communicatie altijd als heel prettig ervaren en echt het gevoel gehad dat Lisette voor me klaar stond!

Annette Kleine
★★★★★

Echte aanrader! Een makelaar van de oude stempel

Dit bedrijf is nog echt van de oude stempel. Altijd bereikbaar, zelfs in het weekend.
Een echte aanrader. Vanaf het eerste contact tot het laatste contact prima, zeer tevreden.

Miranda Steur
★★★★★

Sterk aanbevolen

Wilfred heeft ons geholpen met het regelen van alles. We bevonden ons in een zeer moeilijke positie – een familie van expats, waarvan er maar één werkte, en Wilfred slaagde erin een geschikt appartement voor ons te vinden. Hij beantwoordde al onze verzoeken onmiddellijk, we konden altijd contact opnemen. Sterk aanbevelen!

Małgorzata Skupińska
★★★★★

We wilden onze uitstekende ervaring delen

We hebben het absolute genoegen gehad om met Wilfred samen te werken in onze zoektocht naar de perfecte villa in Eindhoven. We wilden onze uitstekende ervaring delen, die ronduit buitengewoon was.

Wilfred’s toewijding en niet-aflatende toewijding om onze behoeften en voorkeuren te begrijpen, zetten de toon voor deze ongelooflijke reis. Wat echt opviel was zijn innovatieve aanpak, waarbij hij ons video’s stuurde van elk pand dat hij bezocht. Hierdoor konden we virtueel huizen bezichtigen en uitgebreid inzicht krijgen in elk huis.

Gedurende het hele proces zorgden Wilfred’s professionaliteit en uitzonderlijke communicatieve vaardigheden ervoor dat we goed geïnformeerd en op ons gemak waren. Hij beantwoordde geduldig al onze vragen en gaf advies van onschatbare waarde, waardoor we vertrouwen hadden in onze keuzes.

In slechts een paar maanden hielp Wilfred ons een adembenemende villa te ontdekken die onze verwachtingen overtrof. Zijn toewijding om ervoor te zorgen dat we het perfecte huis vonden, was werkelijk opmerkelijk. Zijn service was in alle opzichten uitzonderlijk.

Terwijl we ons in onze nieuwe villa vestigen, denken we na over de ongelooflijke ervaring van het werken met Wilfred. Zijn betrokkenheid bij zijn klanten en zijn passie voor het vinden van de juiste woning zijn ongeëvenaard.

Als het tijd is om de vastgoedmarkt opnieuw te verkennen, twijfelen we er niet aan dat we ons tot Wilfred zullen wenden. Zijn expertise, professionaliteit en oprechte zorg voor zijn klanten maken hem tot een uitblinker in de branche.

Bedankt, Wilfred, voor je hulp bij het vinden van ons droomhuis. Wij zijn heel blij met het resultaat, en dat is allemaal dankzij u te danken.

Alexandra Tachalova
★★★★★

Transparant, geduldig en wil graag helpen

Ik heb een geweldige ervaring gehad door de heer Wilfred als mijn consultant in te huren. Hij is transparant, geduldig en wil je graag helpen. Ik heb hem ook aan mijn vrienden voorgesteld en zij hadden dezelfde indruk.

Pooria Han
★★★★

Als een zeer prettige samenwerking ervaren

Voor de verkoop van mijn huis heb ik Wilfred benaderd en het als een zeer prettige samenwerking ervaren. Ik had het gevoel dat ik aan het roer stond, terwijl hij een nauwkeurige voorbereiding deed, mij op de hoogte hield en met heldere voorstellen kwam. Vakkundig, betrouwbaar en een fijn mens.

Mevr. Molema
★★★★★

Vriendelijk, betrokken en behulpzaam

Wilfred heeft ons geholpen met het verkoop van ons huis en aanknoop van een nieuwe woning. Wilfred is erg vriendelijk betrokken en behulpzaam. Hij is deskundig en heeft oog voor detail. Hij doorziet snel de gebreken en voordelen van een woning. Hierdoor heeft hij ons heel goed bij het aanknoop proces kunnen begeleiden. Bedankt voor al je inspanningen.

Sadaf A
★★★★★

Sympathiek, behulpzaam en geruststellend

Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg. Sympathiek/behulpzaam en geruststellend. Dit soort zaken doe je niet vaak en als iemand je daar dan in begeleidt is erg prettig. En zelfs buiten de koop en verkoop zaken hielp hij.

Erik Oldenkamp
★★★★★

Ik zou ze zeker aanbevelen

De heer Hemme en bij uitbreiding ‘Hemme Makelaardij & Vastgoed Consultancy’ hebben ons geholpen en ondersteund tijdens het aankoopproces van ons droomhuis. Vanaf het moment dat we het huis vonden, ondernam hij alle noodzakelijke stappen, waaronder het controleren en evalueren van de woning, het plaatsen van een juist bod en al het papierwerk achteraf, wat een goede zaak was om ze van onze schouders te nemen en een professional er zich over te laten bekommeren. Hij zou altijd beschikbaar zijn en snel reageren op elke vraag die we hadden. Al met al zou ik ze zeker aanbevelen aan iedereen die soortgelijke behoeften heeft

Behzad Fazelasi
★★★★★

Uitzonderlijke en geweldige service

Uitzonderlijke en geweldige service, zelfs gezien alle complexiteiten die gepaard gaan met het vinden van een huis in Nederland vanuit het buitenland (we komen uit Mexico). Wilfred heeft ons geholpen alle problemen en speciale verzoeken van mijn vrouw en dochter op te lossen. Dankzij hem hebben we een uitzonderlijk huis gevonden met perfecte huurvoorwaarden. Hij deed zijn uiterste best, haalde ons zelfs op van het vliegveld en hielp ons met onze twintig stuks bagage (hij nodigde zijn vriendelijke vriendin vriendelijk uit om ons te helpen). Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen aan iedereen die woonruimte zoekt in Nederland en voor alle zaken die daarmee samenhangen.

Teotzin Pruneda
★★★★★

Precies wat we zochten

Bij de verkoop van ons huis wilden we niet over één nacht ijs gaan. We nodigen meerdere makelaars uit voor een gesprek en Wilfred Hemme was precies wat we zochten; zeer goed voorbereid, kundig, ervaren en recht- door-zee. Geen gladde marketing-praatjes en loze beloften. En, niet onbelangrijk, een goede dosis humor; een huis verkopen is soms al stressvol genoeg. De begeleiding was super en we konden tijdens het hele traject altijd op hem rekenen. Ons huis is uiteindelijk heel snel verkocht voor een goede prijs. Mochten we ooit weer een huis verkopen, dan weet ik wie ik bel.

Ton Duivenvoorden
★★★★★

Alles perfect en kundig geregeld

Wilfred hielp mij bij de verhuur van een apartment in Zwolle. Alles perfect en kundig geregeld. Hij reageert snel, ook ’s avonds en in het weekend. Ik zou hem zeker aanbevelen!

Claus Van den Berg
★★★★★

Een uitzonderlijke makelaar

Hartelijk dank aan Hemme Makelaardij! Wilfred was een uitzonderlijke makelaar met fantastische connecties die het hele proces van het kopen van ons nieuwe huis eenvoudiger en leuker maakten.

Samira Borna
★★★★★

Geen vraag is te gek

Als u opzoek bent naar een makelaar dan bent u bij Hemme Makelaardij aan het juiste adres! Wilfred is zeer deskundig, communiceert uitmuntend en is altijd bereikbaar. Geen vraag is te gek. Persoonlijke aandacht wordt bij Wilfred naar het volgende niveau getild. Ik ben 3 jaar geleden begonnen met mijn zoektocht als alleenstaande naar een koopwoning. Na talloze bezichtigingen en afwijzingen ben ik opzoek gegaan naar een aankoopmakelaar. Ik ben uiteindelijk uitgekomen bij Wilfred. Twee weken na ons eerste contact werd het bod op mijn droomwoning geaccepteerd. Op het moment van schrijven lukt het 1.1% van de alleenstaande in Nederland( bron: Nu.nl) om een woning aan te schaffen. Dankzij Wilfred behoor ik bij de 1,1% van alleenstaande die een woning heeft aangekocht. Zonder Wilfred was dit nooit mogelijk geweest. Wilfred, hartelijk dank voor alle tijd en energie die je in mij hebt gestopt. Ik ben je eeuwig dankbaar!

Gaurav Ratan