Diensten

Aankoop

UW WENS, ONZE EXPERTISE
Van de zoektocht en bezichtiging tot aan het onderhandelen en de levering. Wij luisteren naar uw wensen, doen wat u belangrijk vindt en koppelen dit aan onze expertise en betrokkenheid, zodat u volledig ontzorgd het aankooptraject beleeft.

Verkoop

UW WONING, ONZE EXPERTISE
Het verleiden van potentiële kopers vergt tijd, beleving en inspanning. Wij behalen een optimaal resultaat voor u, door uw woning prominent in beeld te brengen. Onze kennis, strategie en ervaring combineren wij met vernieuwend, transparant en elegant presenteren.

Huur

UW HUUROPDRACHT, ONZE PROFESSIE
Van zoektocht en bezichtiging tot aan juridische bescherming en levering. Wij luisteren naar uw wensen en doen wat u belangrijk vindt. Dit, gekoppeld aan onze professie en betrokkenheid, zorgt ervoor dat u volledig ontzorgt het huurtraject beleeft.

Verhuur

UW HUURWONING, ONZE KENNIS
Al onze kennis, ervaring en middelen worden ingezet om u als verhuurder optimaal van dienst te zijn. Wij garanderen u een betrouwbare huurder. Met een bewezen staat van dienst in het matchen van huurders met verhuurders, streven we ernaar om uw eigendommen snel en efficiënt te verhuren.

Taxatie

ONZE TAXATIES, DESKUNDIG & ACCURAAT
Of u nu uw huis wilt verkopen, een nieuwe hypotheek nodig hebt, of gewoon nieuwsgierig bent naar de waarde van uw woning, onze gespecialiseerde taxateurs staan voor u klaar!

Wij beschikken over een landelijk netwerk van onafhankelijke en erkende taxateurs die aangesloten zijn bij het NWWI en de NRVT. 

Beheer

U HET VASTGOED, WIJ HET BEHEER
Als professioneel vastgoedbeheerder bedienen wij particuliere en zakelijke vastgoedeigenaren op het gebied van technisch vastgoedbeheer en commercieel vastgoedbeheer. Of u nu één woning bezit of meerdere panden, vanuit uw wensen en doelstellingen leveren wij maatwerk en een passende aanpak.

 

Financieel

ZEKERHEID & DUIDELIJKHEID
Onze partners in de financiële dienstverleningssector, dienen u graag van advies, specifiek gericht op uw persoonlijke situatie. 

Van hypotheken en verzekeringen tot erfrechtplanning en financiële levensloopplanning, onze onafhankelijke financiële adviseurs zijn van alle markten thuis en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Juridisch

DUIDELIJK(HEID) VOLGENS DE WET
NOTARIËLE DIENSTEN
Wij werken samen met een aantal gerenommeerde notariskantoren. 

JURIDISCHE DIENSTEN
Onze juridische partner is een gerenommeerd advocatenkantoor, gespecialiseerd in vastgoedrecht en, aan vastgoed gerelateerd, bestuursrecht (omgevingsvergunningen, handhaving, Huisvestingswet).

Interieur

STYLING VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Verhoog uw verkoop- of verhuurpotentieel, of creëer uw ideale woonomgeving.

Onze stylistes bieden maatwerk dat perfect aansluit op uw behoeften, wensen en budget. Met hun uitgebreide ervaring en oog voor detail zorgen zij ervoor dat uw woning eruit springt en een blijvende indruk achterlaat op potentiële kopers of huurders.

Bouw & verbouwen

VAKKUNDIG VOLGENS AFSPRAAK
Wilt u uw droomhuis bouwen? Of bent u van plan om uw bestaande pand te transformeren tot moderne en stijlvolle wooneenheden? Wij zetten uw ideeën om in werkelijkheid.

Verduurzaming

ADVIES IN REALISTISCH VERDUURZAMEN
Verduurzaam uw woning of bedrijfspand slim en effectief.

Naast energieprestatieadvies (EPA) en het verzorgen van een energielabel voor (nieuwbouw)woningen en bedrijfspanden kunnen wij u ook helpen bij het opstellen van een doordacht verduurzamingsplan op basis van berekeningen en analyses.

Inspectie

GESPECIALISEERD TOT IN ELK DETAIL
Wij bieden een breed scala aan specialistische inspecties aan, die uitgevoerd worden volgens de geldende NTA 8060 en NEN2767 normeringen.

Zo zorgen wij voor grondige en nauwkeurige analyses, waardoor u een gedetailleerd inzicht krijgt in de technische staat van uw vastgoed.

Reset password

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Aanmelden met e-mail

Get started with your account

to save your favourite homes and more

Door op de «AANMELDEN»-knop te klikken, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid